pp2000

indus1st

vraag en aanbod


De rubriek vraag + aanbod bestaat uit 2 pagina's.
Naar de rubriek gevraagd >>

aangeboden:
PARKETSCHUURMACHINE

Te koop:

Hummel parketschuurmachine, 1800 euro.
Randmeister, 500,- euro.

Machines zijn in goede staat.

Voor meer info:
06-21625531

 
MONSTERBORDEN

monsterb-3

Te koop aangeboden:

Ca. 15 Parket Monsterborden.

Prijs nader over een te komen.

Tel.: 06-53684351

 
VLOERENZAAK REGIO OOST-NEDERLAND

In verband met groei van andere activiteiten is het runnen van een goedlopende vloerenzaak niet meer te combineren. Daarom bieden wij deze zaak ter overname aan.

Wij zijn actief in de verkoop van diverse vloeren waaronder hout, laminaat en pvc. Deze vloeren worden voornamelijk geleverd en indien wenselijk gelegd bij particulieren. Hiervoor werken wij samen met diverse vaste ZZP-ers. Het bedrijf is gevestigd in de Achterhoek en draait een prima omzet met een goede winst en is jaarlijks groeiende.

De showroom is ca. 350m², het magazijn ca. 250m². Het zijn eigen panden en hierdoor zijn er diverse overnamemogelijkheden. De showroom en het magazijn kunnen losgekoppeld worden. Hierdoor is het ook mogelijk om alleen de showroom over te nemen. Zowel huur als koop kan besproken worden.

Wilt u meer informatie over de vloerenzaak, waaronder omzet, en/of de waardebepaling van de panden dan kunt u contact opnemen via: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

 


 

gevraagd/aangeboden

Op de pagina Vraag & Aanbod van WWW.PARKETPLEIN.NL kunt u onder meer kleine, niet-commerciële annonces kwijt.

Heeft u als parketteur een tweedehands schuurmachine in de aanbieding, bent u op zoek naar dat moeilijk verkrijgbare studieboek, of zoekt u overnamekandidaten voor uw bedrijf, plaats dan hier uw bericht.

Aanleveren materiaal: uitsluitend per brief of (bij voorkeur) e-mail. Totaal circa 500 tekens.
Duur plaatsing: 1 maand. Kosten: gratis. WWW.PARKETPLEIN.NL behoudt zich het recht voor te beoordelen of uw annonce valt onder de kleine, niet-commerciële berichten.

 

gevraagd/aangeboden (commerciële berichten)

Heeft u boodschappen van breder commercieel belang, dan bent u ook van harte uitgenodigd om op deze plek uw bericht te plaatsen. Wellicht heeft u als fabrikant nog oude partijen in de aanbieding, of heeft u binnenkort een open dag met acties? Plaats dan hier uw bericht.

Aanleveren materiaal: uitsluitend per brief of (bij voorkeur) e-mail. Totaal circa 500 tekens. Duur plaatsing: 1 maand. Kosten: Euro 153,75 excl. BTW voor een plaatsing van 1 maand.

Adressen: PARKETPLEIN.NL
Campanula 20
3317 HC Dordrecht
of info@parketplein.nl

unifloor216

lecol-1216-banner

Eurocol-pp