pp2000

5 vragen aan Mascha de Bruin, Head of Event InCoDa

In de rubriek column & co geven experts binnen de branche hun mening over een actueel probleem. U, als digitale bezoeker, heeft de mogelijkheid hierop te reageren.
(zie button onderaan)

Mascha-de-Bruin-pic
Antwoord op de vragen door
Mascha de Bruin, Head of Event InCoDa.

Het team van Interieur Collectie Dagen is op dit moment druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de 10e editie die plaatsvindt op 15, 16 en 17 september 2019 in Evenementenhal Gorinchem. In de rubriek '5 vragen aan' daarom ditmaal Head of Event, Mascha de Bruin, over Interieur Collectie Dagen de aankomende editie.

 

 1. Wat kunnen de vloerspecialisten en parketteurs verwachten op Interieur Collectie Dagen 2019?
  Dit jaar staat er een ongekende editie voor Interieur Collectie Dagen op de planning. Een bijzondere editie met een vol en divers kennisprogramma dat interieur professionals verder helpt in hun ondernemerschap, het ambacht op de drie Nationale Kampioenschappen en daarnaast natuurlijk een geweldig aanbod aan exposanten met hun nieuwe collecties.

 2. Zijn er ook deze editie terugkerende events? 
  Ook dit jaar staan het Nationaal Kampioenschap Parketleggen (NKP) en het vernieuwde Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) op de vakbeurs. Tijdens het NKP komen de beste parketteurs uit het land samen om 'de strijd' aan te gaan voor mooie prijzen en de eer. Hier wordt het ambacht, vakkennis en ervaringen gedeeld en komen de parketbranche en de woonbranche samen in een gezellige sfeer. Dit jaar heeft het NKP een bijzonder internationaal tintje. René Caran, groot parketpromotor uit Roemenië die ook het Workcamp Parket (dit jaar in Polen) organiseert, komt op bezoek, samen met een Roemeense en een Russische parketteur. René zal buiten mededinging mede-jureren en beide parketteurs doen buiten mededinging mee aan het NKP.

 3. Zijn er ook nieuwe activiteiten? 
  Zeker, we hebben een sprekersprogramma in het Inspiratietheater waar men lezingen en paneldiscussies kan bijwonen die de bezoekers helpen met zijn of haar ondernemerschap. John Keppel van WoonTotaal-Academy gaat bijvoorbeeld spreken over het schrijnende tekort aan interieur vakspecialisten en de oprichter van PPC (Plinten & Profielen Centrale), Drees Klaassen, spreekt bijvoorbeeld over 'het vallen en het opstaan' van het ondernemerschap.

  Geheel nieuw op Interieur Collectie Dagen is het interactieve café waarin workshops worden gegeven in samenwerking met Luxaflex Nederland. Hier geven bekende interieurbloggers workshops die de retailer helpen met het groeien in zijn of haar business. Thema's hierin zijn het creëren van een instagram-worthy winkelbeleving, hoe je als bedrijf een samenwerking met een influencer kunt starten en hoe je jouw storytelling over jouw producten en/of diensten kunt verduurzamen voor de consument. Let op: Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen, dus we hanteren een voorinschrijving via de website. VOL = VOL. 

 4. Waarom is het parket een belangrijk onderdeel voor Interieur Collectie Dagen?
  Allereerst is het vakevenement gestart met vloeren, met een speciale rol voor het parket. Daarnaast is het parket en het segment vloeren een niet te missen onderdeel in de woning- en projectinrichting en is daarom een essentieel onderdeel van Interieur Collectie Dagen. Dit laten we dan ook in elk onderdeel van de beurs naar voren komen. Daarnaast organiseren wij samen met inspirerende sprekers ook verschillende lezingen. We hebben bijvoorbeeld dit jaar in het Inspiratietheater een lezing gegeven door Bernie Voorhuis, de marketeer en (junior) productie manager van T&G Wood International. Bernie gaat het hebben over de voordelen van het parket in een tijd waar duurzaamheid en gezond leven belangrijk worden gevonden en het parket in de woning- en projectinrichting.

 5. Tot slot, Interieur Collectie Dagen heeft het vaak over het ambacht, waarom is het ambacht zo belangrijk voor het vakevenement?
  Interieur Collectie Dagen wil een totaalconcept voor de community neerzetten waarbij er voor elke groep iets interessants aanwezig is. Dat concept is een essentieel onderdeel van die markt.
  Interieur Collectie Dagen 2019 is een editie waarin dat totaalconcept goed in balans is en een editie waarin keyspelers het vertrouwen in het platform uitspreken. Het is een editie vol met inspiratie, kennis, innovatie, techniek en prikkelende elementen die een 'visit the future' meegeven. De bezoeker gaat naar huis met informatie over de nieuwste collecties en raakt geïnspireerd door de inspirators. Daarnaast doet de bezoeker kennis op, om zijn of haar bedrijf een nieuwe boost te geven voor het nieuwe seizoen.

  Ik hoop u te kunnen verwelkomen op de komende Interieur Collectie Dagen!

  Praktisch:
  Interieur Collectie Dagen vindt plaats op zondag 15, maandag 16 en dinsdag 17 september 2019 in Evenementenhal Gorinchem.
  Openingstijden: zondag van 12:00 tot 18:00 uur, maandag van 10:00 tot 21:00 uur en dinsdag van 10:00 uur tot 18:00 uur.
  Inspiratietheater: alle lezingen en paneldiscussies zijn gratis bij te wonen zonder vooraf in te schrijven.
  Inspiratiecafé: voor de workshops in het café moet je je vooraf inschrijven via de website. Let op: Vol = Vol.

  Kaarten voor InCoDa zijn te bestellen op deze pagina >>

 
Heeft u een mening over deze column & co?
Reageer dan a.u.b. via onderstaande button.