pp2000

 

 

de vacaturepagina

De vacaturepagina van WWW.PARKETPLEIN.NL is op zoek naar parketmensen die op zoek zijn naar een baan of een stageplaats, en naar ondernemers die een vacature vervuld willen zien. Op deze pagina kunt u uw annonce kwijt.

Aanleveren materiaal: bij voorkeur per e-mail. Duur plaatsing: 1 maand. Kosten: voor een ieder die op zoek is naar een baan of een stageplaats is deze service gratis.Voor bedrijven die op zoek zijn naar personeel bedraagt het maandtarief Euro 117,- (excl. BTW, technische meerkosten voorbehouden).

Adressen: PARKETPLEIN.NL
Campanula 20
3317 HC Dordrecht
of info@parketplein.nl

vacaturebank
PRODUCTMARKETINGMANAGER

rigo-logo

      Wij zoeken een:

      Productmarketingmanager

RIGO Verffabriek is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1938 verf, olie en lak producten maakt. Vanaf het begin doen we dat in IJmuiden. Een stoere havenplaats met strand, schepen, duinen en industrie en een aanpakkersmentaliteit. Het is dan ook niet gek dat juist hier heel bijzondere en hoogwaardige producten gemaakt worden. Door het meesterschap van onze mensen, zijn we een A-merk op het gebied van vloerafwerkingsproducten (SKYLT, ROYL en STEP) en met verfproducten (TOPLIN en SKYN) voor monumentaal erfgoed.

Je bent een doorgewinterde Productmanager en je hebt de ambitie om op het snijvlak van marketing en productmanagement te werken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het artikelontwikkelingsproces en daarmee de spil in het proces tussen ons laboratorium en de markt. Je onderzoekt marktontwikkelingen op ons vakgebied en vertaalt deze naar nieuwe producten of je optimaliseert de productpositionering. Andersom houd je goed in de gaten welke mogelijkheden het laboratorium aandraagt om te bepalen of daar interessante innovaties uit komen die aansluiten op de marktvraag. Je rapporteert je bevindingen aan de Brandmanager en de Manager Verkoop&Ontwikkeling. Vanuit deze achtergrond start je de artikelontwikkeling. Jij bent de leider in het artikelontwikkelingsproces dat je samen met je collega's van het laboratorium, verkoop en productie organiseert. Je zorgt dat de planning behaald wordt en het eindproduct op de geplande datum gereed is. Hierbij overzie je de processen en stuur je bij wanneer nodig.

Je werkt samen met de Brandmanager aan de marketingstrategie en marketingplannen, maar jij geeft handen en voeten aan de operationele taken die daar uit voortvloeien. Je ontwikkelt POS materiaal, advertenties, acties en evenementen. Je geeft leiding aan de projectmanager marketing.

Om dit werk goed te kunnen doen heb je minimaal 5-7 jaar ervaring in productmanagement en marketing binnen een productiebedrijf. Daarbij heb je meerdere succesvolle productlanceringen op je naam staan. Je hebt ervaring als leidinggevende.

We bieden je een functie waar je collega's en klanten heel blij kunt maken. Natuurlijk bieden we je een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Als deze functie jou lijkt te passen, horen we graag van je. Stuur een mailtje met je cv naar  Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Chris de Vries, Manager Verkoop en Ontwikkeling, via Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken .

Wil je meer weten over ons? Vraag dan ons Brandbook op via het mailadres Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken .
Wij sturen het je graag toe.

 
FULL-TIME VERKOPER

VHZ-personeel-11-19-s

Klik voor meer info >>

 
FULL-TIME MAGAZIJN MEDEWERKER

VHZ-Eindhoven-personeel-02-20-s

Klik voor meer info >>

 
ACCOUNTMANAGER / SALESMANAGER

Logo-Cotap

Cotap heeft een stip op de horizon gezet. Met bijna 80 jaar ervaring en 140 medewerkers is een solide fundament gelegd onder de groeiambities om in 2020 de meest gevraagde én gewaardeerde vloerenleverancier op de Nederlands projectmarkt te worden. Als vraaggestuurde groothandel kan Cotap een centrale rol vervullen bij het creëren, presenteren, verkopen, communiceren, distribueren en servicen van unieke vloerconcepten of -collecties. Door een omnichannel focus, maatwerk en partnership wil Cotap het verschil maken.

Voor de verdere realisatie van deze ambitie zijn wij voor de uitbreiding van onze Project Divisie op zoek naar een:

Accountmanager / Salesmanager

Project
Regio West-Nederland

(Noord-Holland, Zuid-Holland, deel Utrecht)

Functieomschrijving

Als accountmanager ben jij het gezicht van Cotap voor onze klanten. Voor deze functie gaat dit om klanten die projectinrichting realiseren in o.a. kantoren, horeca, gezondheidszorg en onderwijs. Dagelijks bezoek je bestaande klanten binnen jouw rayon, om de goede relatie te onderhouden en de Cotap-producten maximaal onder de aandacht te brengen. Tegelijkertijd zie en pak je ook kansen om het klantenbestand uit te breiden. Je introduceert nieuwe collecties en producten, met ondersteuning van de afdeling C-lab. Samen met de afdeling C-support ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Jullie doen er alles aan om de klant de beste mogelijke service te bieden, binnen de mogelijkheden die Cotap heeft.

Doordat je veel bij de klanten bent weet je precies waar de behoeften van onze klanten liggen. Deze signalen deel je intern, zodat we onze klanten altijd de maximale ondersteuning kunnen bieden.

Het omzet- en margeresultaat is onlosmakelijk met de functie verbonden. Jaarlijks worden doelstellingen vastgesteld over de bijdrage die je levert aan de jaardoelen van Cotap. Met de doelstellingen in je achterhoofd maak je prijs- en conditieafspraken met de klanten, waarbij je het optimum vindt tussen de beste deal voor Cotap én de klant.

Wat wij denken dat het beste past

 • Je werkt en denkt op HBO-niveau, waarbij je opleiding en eventuele bijscholing van commerciële aard zijn.
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke rol, waarbij kennis van de branche (vloeren en/of projectinrichting) een sterke pré is
 • Ondernemerschap en resultaatgerichtheid zit in je genen; jij ziet altijd kansen en gaat er op af. Gezond incasseringsvermogen hoort daar ook bij.
 • Je bent expressief, communicatief vaardig en onderhandelen zie je als een sport.
 • Je houdt altijd overzicht en raakt niet snel van slag als de werkdruk hoger wordt of wanneer veel informatie tegelijk verwerkt moet worden.
 • Een zelfstandige, autonome rol past je goed. Je bent een zelf-starter, die met zelfvertrouwen beslissingen durft te nemen
 • Niet alleen omzet telt; service, nazorg en échte aandacht voor de klant en zijn rendement passen óók bij jou.
 • Je bent woonachtig in het werkgebied, of bent bereid om hier binnen afzienbare tijd naar toe te verhuizen.

Vanuit deze functie is het mogelijk om in de nabije toekomst door te groeien naar een rol als Sales Manager. In deze rol zal er, naast de verantwoordelijkheid voor projectklanten in dit genoemde rayon, overkoepelend leiding worden gegeven aan de accountmanagers Project in de andere regio's.

Wil jij een rol spelen in onze ambitie?
Wil jij de buitendienst bij Cotap komen versterken en herken je jezelf in het profiel? Stuur jouw motivatie en CV naar  Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken . Voor vragen kun je contact opnemen met Hans van den Berg (06-11588349). Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 
ACCOUNTMANAGER

Logo-Cotap

Cotap heeft een stip op de horizon gezet. Met bijna 80 jaar ervaring en 140 medewerkers is een solide fundament gelegd onder de groeiambities om in 2020 de meest gevraagde én gewaardeerde vloerenleverancier in consumentenretail (woonspeciaalzaken, parketspeciaalzaken, grootschalige ketens) te worden. Als vraaggestuurde groothandel kan Cotap een centrale rol vervullen bij het creëren, presenteren, verkopen, communiceren, distribueren en servicen van unieke vloerconcepten of -collecties. Door een omnichannel focus, maatwerk en partnership wil Cotap het verschil maken.

Voor de verdere realisatie van deze ambitie zijn wij op zoek naar een:

Accountmanager

Woninginrichting Retail
Regio driehoek Leiden-Utrecht-Den Helder

Functieomschrijving

Als accountmanager ben jij het gezicht van Cotap voor onze klanten. Voor deze functie gaat dit om klanten die ondernemen als zelfstandige retailer in de woninginrichting (niet aangesloten bij een groep). Dagelijks bezoek je bestaande klanten binnen jouw rayon, om de goede relatie te onderhouden en de Cotap-producten maximaal onder de aandacht te brengen. Tegelijkertijd zie en pak je ook kansen om het klantenbestand uit te breiden. Je introduceert nieuwe collecties en producten, met ondersteuning van de afdeling C-lab. Samen met de afdeling C-support ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Jullie doen er alles aan om de klant de beste mogelijke service te bieden, binnen de mogelijkheden die Cotap heeft.

Doordat je veel bij de klanten bent weet je precies waar de behoeften van onze klanten liggen. Deze signalen deel je intern, zodat we onze klanten altijd de maximale ondersteuning kunnen bieden.

Het omzet- en margeresultaat is onlosmakelijk met de functie verbonden. Jaarlijks worden doelstellingen vastgesteld over de bijdrage die je levert aan de jaardoelen van Cotap. Met de doelstellingen in je achterhoofd maak je prijs- en conditieafspraken met de klanten, waarbij je het optimum vindt tussen de beste deal voor Cotap én de klant.

Wat wij denken dat het beste past

 • Je werkt en denkt op HBO-niveau, waarbij je opleiding en eventuele bijscholing van commerciële aard zijn.
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke rol, waarbij kennis van de branche (vloeren en/of woninginrichting) een sterke pré is
 • Ondernemerschap en resultaatgerichtheid zit in je genen; jij ziet altijd kansen en gaat er op af. Gezond incasseringsvermogen hoort daar ook bij.
 • Je bent expressief, communicatief vaardig en onderhandelen zie je als een sport.
 • Je houdt altijd overzicht en raakt niet snel van slag als de werkdruk hoger wordt of wanneer veel informatie tegelijk verwerkt moet worden.
 • Een zelfstandige, autonome rol past je goed. Je bent een zelf-starter, die met zelfvertrouwen beslissingen durft te nemen
 • Niet alleen omzet telt; service, nazorg en échte aandacht voor de klant en zijn rendement passen óók bij jou.
 • Je bent woonachtig in de driehoek Leiden-Utrecht-Den Helder, of bent bereid om hier binnen afzienbare tijd naar toe te verhuizen.

Wil jij een rol spelen in onze ambitie?
Wil jij de buitendienst bij Cotap komen versterken en herken je jezelf in het profiel? Stuur jouw motivatie en CV naar  Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken . Voor vragen kun je contact opnemen met Hans van den Berg (06-11588349). Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 
BEDRIJFSLEIDER - PLANNER

vacature-bedrijfsleider-planner

Klik voor vergroting >>

 


13 vragen aan ...

door Lubert Winnecken
CEO van Parador:

Het consumentengedrag is het afgelopen jaar door verschillende factoren aanzienlijk veranderd...
 

Wat een Vak man!

Branchewatcher Raymond van Harmelen bespreekt opvallende gebeurtenissen van vakgenoten.
Nu: 'Schaakmat, of misschien toch…'


schaak-kl